Az esküvőszervezésről

Nászút szervezés a Serendipityvel!

Az esküvőszervezés minden perce egy csodálatos élmény. Arról nem is beszélve, mikor a Ti álmotok megfűszerezve egy kis varázslattal egy szép napon valósággá válik. Számomra talán nincs is fantasztikusabb élmény, mint látni a ragyogó szemeket és tudni, hogy ehhez Én is hozzájárulhattam. Manapság már egyáltalán nem számít luxusnak, ha valaki a saját esküvőjére szervezőt kér fel!

Miért jó, ha esküvőszervezőt bízol meg?

Nincs annál rosszabb, mint amikor hosszú hónapokon át tartó öröm, sírás és izgalommal teli szervezkedés után végre eljön az a csodálatos nap, amit már régóta vártál és Te egy percet sem tudsz élvezni majd az egészből…

Amikor az anyakönyvvezető előtt  ülve, folyton arra gondolsz, hogy mennyi lehet az idő és vajon a pohárköszöntő után melyik programmal folytatódik majd a nap és jaj nehogy elfelejtsek valamit… ahelyett, hogy életed egyik legszebb pillanatát átélnéd a számodra legfontosabb emberrel.

Én sem voltam résztvevője a saját esküvőmnek, csak a szervezője. Biztos vagyok benne, hogy még csodálatosabb lehetett volna, ha nem aggódom folyton valamin és lett volna valaki aki segít. Jó esetben az ember egyszer megy férjhez és az „Örökkön -Örökké”, az a Csók, az a pillanat sosem lesz mégegyszer!

Manapság , amikor már minden az internetről szól az esküvő szervezésénél is sokan azt gondolják, hogy egyszerű dolguk van, hiszen számtalan szolgáltatót lehet találni. Ebben a szakmában is nagyon sok a konkurencia, mint minden szakterületen és sajnos nehéz jó szolgáltatókat találni. Rengeteg buktató, kiskapu lehet egy-egy szolgáltatóval kötött szerződésben, amit egy szerelmes menyasszony például egészen biztos vagyok benne, hogy nem vesz majd észre. Az ár/érték arányról már nem is beszélve… A munkám legnagyobb részét az jelenti,hogy Nektek a legjobb, sok éves tapasztalattal rendelkező,megbízható szolgáltatókat nyújtsam.

Ezért és még számtalan indokért ajánlom minden Menyasszonynak, hogy igenis legyen esküvőszervezője,  aki segít levenni a terheket a vállairól, hogy ő élvezhesse az esküvőjének minden pillanatát! Mivel egy életen át dédelgetett álmodat adod egy esküvőszervező kezébe, nagyon fontos a kölcsönös bizalom és a szimpátia! Ezt sose felejtsétek!

Engedjétek meg, hogy gratuláljak az elhatározásotokhoz és Sok Boldogságot Kívánjak Nektek! Keressetek bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén és örömmel segítek a továbbiakban.

Zeisel-Szűcs Anita
Esküvőszervező

 

Serendipity Logo900

Ízelítő instagram oldalamról...

Keressetek fel bizalommal és segítek megvalósítani álmaitok esküvőjét!

Kapcsolat

Serendipity Esküvő