Miért pont én?

Kedves Jegyes Pár!
Hogy miért pont Én szervezzem az esküvőtöket? Miben vagyok más, mint a többi esküvőszervező?


Sokat törtem a fejem ezen a kérdésen, mikor a marketinges kollégám azt mondta erre mindenképpen választ kell adnom. Végül is ez picit arról szól, hogy „fényezzük magunkat”, de természetesen döntenetek kell valami alapján, úgyhogy megpróbálom nem agyon dicsérve magam megfogalmazni Nektek!

Engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam!

Zeisel-Szűcs Anita vagyok, esküvőszervező. Már kislány korom óta azok közé a „lánykák” közé tartoztam, akiket elbűvölt az esküvők világa és „magas sarkúban, lepedő fátyollal a fejemen „számtalanszor mentem férjhez. Miután végig jártam az iskolai ranglétrákat a kereskedelem területén helyezkedtem el, ahol 3 évig dolgoztam. Ezt követően mielőtt elindultam volna ezen a csodálatos pályán 9 évig volt szívügyem 2 szépség szalon, ahol kezdetben csak recepciósként tettem a dolgom, aztán nagyon hamar üzletvezető lettem. Azt gondolom egy emberről az is sok mindent elárul, hogy például milyen gyakran vált munkát. Ez alatt a sok-sok év alatt megtanultam egy csapat irányítását, a szabályok betartatását, kivívtam a tiszteletet, úgy, hogy a mai napig sokukkal nagyon jó kapcsolatot ápolok. Valamint kisebb céges rendezvényeket szerveztem. Ezek az évek alapozták meg azt a tudásomat, ami a Nagy Napon való részvételnél, az esküvő lebonyolítását illetően, a szolgáltatók koordinálásával együtt elengedhetetlen.
2014-ben volt szerencsém átélni a Nagy Nap okozta boldogságot és a lepedő fátylat igazira cserélve férjhez mentem. Biztos vagyok benne, hogy még csodálatosabb lehetett volna, ha nem aggódom folyton valamin és lett volna valaki, aki leveszi a vállamról a terhet. Rengeteg idegeskedés, bizonytalanság, hiszen számtalan szolgáltató közül lehet választani. Azonban akinek nincs, ebben tapasztalata nem tudja, mire kell figyelnie. Rengeteg buktató, kiskapu lehet például egy-egy szolgáltatóval kötött szerződésben, amit egy szerelmes menyasszony egészen biztos vagyok benne, hogy nem vesz majd észre. Az ár/érték arányról már nem is beszélve. A munkám legnagyobb részét az jelenti, hogy a számotokra megfelelő helyszín mellett, a legjobb, sok éves tapasztalattal rendelkező, megbízható szolgáltatókat nyújtsam.

2015-ben Rátkai Tímea tanításával és átadott tapasztalataival együtt végeztem Esküvőszervezőként. Ami talán a legfontosabb, hogy nekem nem számít, hogy 20 fős szűk családi körben megrendezett esküvőről van szó, vagy egy 200 fős világraszóló lakodalomról. Hiszen mindkét esetben a menyasszony és a vőlegény számára is ez a nap ugyanolyan fontos, ezért nekem is ugyanolyan fontosnak kell lennie. Hiszen egyszeri, megismételhetetlen eseményről beszélünk. Erre vártak, ennek a napnak kell az egyik legboldogabbnak lennie az életükben, amire örömmel emlékezhetnek majd. Nincs két egyforma esküvő, ahány Pár annyi féle elképzelés. Mindenkinek vannak vágyai, de sajnos nem ugyanannyi az erre szánt „büdzsé”. Én minden esetben megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni a kereten belül és megvalósítani az álmaitokat. Aprólékos vagyok, mindig van olyan ötletem vagy szolgáltatás, ami a jegyes párnak nem szokott eszébe jutni. Nagy hangsúlyt fektetek a részletekre és
szeretem, ha az általam szervezett esküvők picit „személyesebbek”. Gondolok itt például arra, hogy a vendégek számára is emlékezetes legyen ez a nap és próbálok mindig kitalálni valami olyan apró meglepetést, ami mosolyt csal az arcukra. Az egyik esküvőmön például minden vendégről volt egy régi közös fotó, amin az Ifjú Párral szerepeltek.

  

Nagy sikert aratott. Higgyétek el, hogy nem csak egy magas költségvetésű esküvő lehet csodálatos. Egy kisebb esküvő is lehet gyönyörű, egy csipetnyi
kreativitással. Az első találkozó alkalmával már nagyon sok mindent le lehet szűrni szerintem. Az esküvőszervező mennyire kompromisszum képes a találkozót illetően, megtisztel-e titeket ápolt megjelenésével és figyel-e az igényeitekre, vagy inkább tukmálós. Na, nekem ez sosem, ment…nem vagyok az tukmálós típus. Általában mindig elhangzik a kérdés, Mennyibe fog kerülni? A válasz az, hogy nem tudom… sőt ezt még egy jósnő sem tudná megmondani. Hiszen nagyon sok összetevője 
van. Például, hogy hány fős a násznép, milyen helyszínt választotok, tulipánból lesz a csokrotok vagy orchideából és még sorolhatnám. Azt viszont biztosan tudom, hogy olyan válasz nem létezik tőlem, hogy valamilyen kérésre azt mondom, ezt nem tudom megoldani. Természetesen ésszerű keretek között. Lelkes és segítőkész vagyok, aki tűzőn –vízen át viszi az elképzeléseit. A nagymamám mindig azt mondta nekem „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen”..! Ez a tanítása a mai napig végigkíséri az életemet. Azt gondolom, bátran kijelenthetem, hogy ez a mondat valóban igaz Rám. Ahogy a barátaim szokták mondogatni „mi az, amit az Anita nem tud elintézni? Egy buszmegállót arrébb rakatott emlékeztek? :)
És tényleg…
Mindig is követtem a divatot, szeretem az igényes és szép dolgokat. A munkám során is erre törekszem és szeretek inspirálódni a szakmámat illetően. Azt gondolom, bármennyi tapasztalata van az embernek, mindig van hova fejlődni és újabb dolgokat is megismerni. Amiről még mindenképpen szót kell ejtenem az a bizalom. Valljuk, be, hogy a mai világban ez egy igen kényes téma. Mindenkinek van egy „storyja”, hogy ne a szakmából hozzak példát… egy vízvezeték szerelővel, kivitelezővel, álláskeresővel és még sorolhatnám. Akiben már csalódott. Vagy meg sem jelent, vagy nem tett eleget annak, amiben megállapodtak, esetleg a végére az összeg háromszorosára növekedett. Én lelkiismeretes ember vagyok, aki tartja magát a megbeszéltekhez. Hiszek abban, hogy csak úgy lesznek veled elégedettek, ha valamit jól csinálsz. Az esküvők megszervezését is pont úgy kell, csinálnom, mintha a magaméra készülnék, csak a ti elképzeléseitekkel . Azt hiszem ez a kulcs egy
Tökéletesen megkomponált Esküvőhöz!! Ami még mellettem szól, hogy külföldi esküvő megszervezésében, illetve nászút megvalósításában is tudok segíteni és ajánlatot adni. Így időt,energiát és pénzt is spórolhattok!


Mivel minden embernek vannak negatív tulajdonságai, így természetesen nekem is..:) Úgy fer, ha arról is szót ejtek..

Türelmetlen vagyok, bár ez nektek nem biztos, hogy rosszul jön! ;)Pláne ha a szolgáltatókat kell sürgetnem… Közvetlen és barátságos vagyok, amit néha túlzásba is viszek. Túl nagyok az elvárásaim másoktól,magammal szemben, mert azt gondolom, amit adsz, azt kapsz… Na ez sokszor nincs így. Előfordul, hogy sokat beszélek, úgyhogy lassan azt hiszem, befejezem a bemutatkozást is. :) Remélem tudtam segíteni, hogy miért pont én vagyok, akire MONDJATOK IGENT! Nekem az esküvőszervezés nem csak a munkámat jelenti, hanem a boldogságomat is. Szeretem a munkám minden apró részletével együtt. Nincs annál csodálatosabb érzés, mint látni a boldogságot a Párok szemében és tudni, hogy ez az én érdemem is! Amennyiben még mindig bizonytalanok vagytok, nézzétek meg a Referenciáimat vagy beszéljünk meg egy személyes találkozót, ami semmilyen további kötelezettséggel nem jár!

 

Referenciák, vélemények

 Tökéletes esküvőt álmodtam meg, amit  Anita meg is valósított. Érezte, hogy mit szeretnék, minden apró részletre odafigyelt és a végeredmény magáért beszél. Maga a szervezés nagyon rugalmas volt, minden megbeszélés baráti hangulatban telt.  Rengeteg jó ötlettel gazdagította az elképzeléseimet. A divatot követve pedig  a dekorációban adott tanácsot, melynek örültem, hogy megfogadtam. Érdemes rá hallgatni, érti a szakmát. Köszönjük ezt a csodálatos Napot, szerencsés aki a Serendipity esküvőszervezést választja! 

Csak így tovább! 
Emőke és András
 
 
 
 

 
Szeretnénk még egyszer megköszönni a szervezést, minden nagyon jól sikerült, az egész násznép áradozott az esküvőről.
Sokan azt mondták, hogy ilyen szép esküvőn még nem voltak. Szóval nagyon szépen köszönjük a munkádat, nagyon elégedettek voltunk ! :)

Kati és Nándi
 
 
 
 

A szervezés első pillanatától kezdve nagyon elégedettek voltunk Anita tevékenységével. A rengeteg szolgáltatás közül segített nekünk kiválasztani az elképzeléseinknek legmegfelelőbbeket. Munkája 100 %-ban tudatos és precíz, kedvessége pedig átlagon felüli. Nagyon motivált esküvőszervező, szereti, amit csinál. Ennek köszönhetően fantasztikus és feledhetetlen esküvőt szervezett nekünk, amit hálásan köszönünk neki! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen a pár elképzeléseinek megfelelően szervezi meg a nagy napot.

Adri és Gabi

 

 


 

Már az első perctől kezdve szimpatikus volt nekünk és egyfajta bizalmat éreztünk a találkozás után. A szervezés alatt és az esküvőnkön is megnyugtató volt a jelenléte, mindent kézben tartott. Egyszerűen fantasztikus volt minden. A csapat is valóban profi volt, mindenki értette a dolgát és mi csak azt vettük észre, hogy zökkenőmentesen eltelt ez a csodálatos nap! Nyugodt szívvel ajánlom Anitát mindenkinek, mert legalább olyan fontos volt neki az esküvőnk mint nekünk, amiért örökké hálásak leszünk ❤️

Csilla és Gábor

  

Ízelítő instagram oldalamról...

Keressetek fel bizalommal és segítek megvalósítani álmaitok esküvőjét!